STANDARD?!
+3
toky
ronnie coleman
neobee
7 posters
Strana 1 od 1
STANDARD?!
Planirana sertifikacija ISO9000 standarda gradjana Novog Miloseva je propala. Problem se javio kod preventivno-korektivnih mera, posto prevencija nije postojala a za korektivne mere je bilo kasno.
Re: STANDARD?!
De ti to, neobee,pojasni malo, sta to znaci?
Ovo si napisao, kao da si zeleo da niko ne razume
Ovo si napisao, kao da si zeleo da niko ne razume
Evo, vidis colenoman, njemu smesno, lako je njemu kada tuce tesku lovu od taksiranja i tom kartelu taksista sastavljenom od njega, Puke, Belog, Kajle...je lako da se smeju, jer je njihov standard masala.
Pojasni ti nama, ostalim slepcima, kakao se vrsi ta standardizacija i koje dobrobiti bi ona donela, da je izvrsena....
Pojasni ti nama, ostalim slepcima, kakao se vrsi ta standardizacija i koje dobrobiti bi ona donela, da je izvrsena....
Evo vidis Toky na primeru taksista, da se na vreme uvelo da taksisti moraju da imaju automobile sa euro3 sada ne bismo bili u situaciji da se smeju na moj post nego bi marljivo radili da zarade da kupe neki noviji auto umesto lada, starih opela, stojadina... Nadam se da je sad malo jasnije
Prvi post od Nea sam citala kao udzbenik iz Organizacionog poslovanja, 5 puta da mi nesto bude jasno, ok sada si pojasnio na primeru taksista...ali sta je planirana sertifikacija ISO9000 standarda gradjana Novog Miloseva mislim kakav je to standard ko ga postavlja, uredjuje i kroji jer ne moze biti isti za sva mesta i za sve ljude...
suncokreta- Broj poruka : 55
Datum upisa : 29.05.2008
Cujes li ti to Colenoman,kaze Neobee da je lada (lajka) krs!!! A ti mi saljes na Facebook onaj video kako probija zvucni zid (samo zvukom)!!!
O'ma da kupis neki Moskvic
O'ma da kupis neki Moskvic
nema on pojma sta je napisao,zabunio je i njine i nase a i njega samog .zamolio bih ga da ubuduce ne meće ladu i stojadina zajedno u isti kos !!!! velika je tu razlika!!!prvo po standardu (do kojeg mu je toliko stalo),lada je limuzina naspram stojdzera,ima 5 brzina+r kao svaki normalan auto,o konforu da i ne govorimo(unutrasnji prostor,tapacirunzi,kokpit,cd-radio kenwood 4x100w,naravno muzika po izboru musterije,grejanje,zadnji brisac sa sve spricaljkom,mirisne jelkice,a ono glavno o brzini necemo polemisati u to se mozete uveriti i sami npr. odaberete expres turu nm-ns i za 40.min eto vas na tacki b,tj. u ns-u)a sad da se vratimo standardu,neobeeeeeeeeeeee recimo vozi stojdzera na plin,koji je znatno jeftiniji od benzina,ali njemu je i to mnogo potrosnje,navescu vam primer:auto koji trosi 10l benzina na 100km(sto je negde oko 1000din)trosi auto gasa 10-20% vise nego benzina,uzmimo primer 11l auto-gasa(negde oko 600din)znaci 40% ustede,,ali coveku koji nam prica o standardu je i to malo ustede,on zeli da srusi sve standarde nastelovao je dovod plina u motor na najnizi nivo,pri cemu je tolerancija 5%,znaci nije usteda 40%,nego45%,(kad bi samo moglo nekako da ode do 90%ustede,razmislja neobeeeeeeeeeee)a na drugu stranu pravi mnogo veci trosak,posto motor trpi dotok goriva,on se "gusi", gubi snagu i ubrzo je spreman za "generalku" koja kosta oko 500eura,pa gde je rizik od saobracajne nesrece izazvane sporom voznjom(recimo krenete u preticanje drugog vozila i mislite da cete uspeti za nekih 5km da ga preteknete,ALI ste zaboravili da je 21vek i da za cas neko iz suprotnog smera moze da naidje svakog trenutka),pa zimi kada koristite saug,itd.dragi moji nadam se da ste se uverili koliko je nasem clanu foruma stalo do standarda?njemu je preko potreban nov automobil euro3 standarda,ali ne moze da ustedi da ga kupi,pa bih ga zamolio da pocne nesto da radi,lakse ce doci do ustedjevine!!!!! ps.a koji je to auto bolji od lajke? 300.000km posle generalke,nadam se jos 300.000km,a dotle ce neobeeeeeeee unistiti jos 3 sa euro3 motorom!
ronnie coleman- Broj poruka : 49
Datum upisa : 06.05.2008
Po ovome sto Colenoman napisa, ispade da si ti, neobee, veci srbijanac od Joce Jelica, Guricka, Ace Pumpasa, Bucka+Milivoj I Miodrag Lisac (0ni nisu srbijanci,ali k'o da jesu)zajedno?!
Nego, lepo ti da odes kod Colenomana, da otkupis tu njegovo lajku (vidis da daje garanciju na jos 300000km, sto ti, sa tvojim srbijanskim sistemom voznje, neces odvozati do srecne nove 2096 godine) i da uzivas, dok obilazis standardizovane taksiste u Euro 3 vozilima (da se vratimo na temu), odnosno dok ih preleces, jer se iz NM do NS moze stici za 40min jedino u niskom, brisucem letu i to ako nije sezona avio prehranjivanja poljoprivrednih kultura ili zaprasivanja komaraca, jer je tada guzva u saobracaju, na tim visinama.
A tvog stojadina da probas jos malo da zavrnes, pa da trosi gas, sto bi rekle knjigovodje,"u storno", odnosno u minus, sto znaci sto vise vozis, vise plina imas.U tom slucaju,gore pomenuti ce sigurno odresiti debelo kesu, te ces ga dobro "udati"!
ALA SAM SE NALUPETAO, SAM SEBE SAM IZNENADIO!
Nego, lepo ti da odes kod Colenomana, da otkupis tu njegovo lajku (vidis da daje garanciju na jos 300000km, sto ti, sa tvojim srbijanskim sistemom voznje, neces odvozati do srecne nove 2096 godine) i da uzivas, dok obilazis standardizovane taksiste u Euro 3 vozilima (da se vratimo na temu), odnosno dok ih preleces, jer se iz NM do NS moze stici za 40min jedino u niskom, brisucem letu i to ako nije sezona avio prehranjivanja poljoprivrednih kultura ili zaprasivanja komaraca, jer je tada guzva u saobracaju, na tim visinama.
A tvog stojadina da probas jos malo da zavrnes, pa da trosi gas, sto bi rekle knjigovodje,"u storno", odnosno u minus, sto znaci sto vise vozis, vise plina imas.U tom slucaju,gore pomenuti ce sigurno odresiti debelo kesu, te ces ga dobro "udati"!
ALA SAM SE NALUPETAO, SAM SEBE SAM IZNENADIO!
nema vise izbora,Toky-a za DOZIVOTNOG PREDSEDNIKA!!!!!!!!!Ima i Titu da prejebe!
A šta ćemo s HACCP-om, to je standard za hranu, ako ga ne uvede Coleman neće smeti više da deli smoki, grisine i lizalice devojčicama koje putuju njegovom auto-kompanijom...
pa u svakom avionu ima ketering, pa tako i kod Colenomana, on je ozbiljna kompanija, zadovoljava standarde. A koliko dere za kartu, treba i na rucak da ih vodi!
evo samo da demantujem dozivotnog predsednika,da me nije niko vukao!!
e jimmy eva lajka ima LUCKI STRIKE pepeljeru el da Jimmy
EVIL INSIDE- Broj poruka : 20
Godina : 44
Datum upisa : 27.12.2008
naravno,to sam zaboravio da kazem!
Još kako si joj opravio auspuh, ne čujem te uopšte...
Sunjas se ko Winetu
P.S. of topic pitanje: jel ovaj admin ide pešice do servera da pošalje aktivacioni link ?
umalo da zaboravim, šta sam hteo da napišem juče kad sam se prijavio na forum
Sunjas se ko Winetu
P.S. of topic pitanje: jel ovaj admin ide pešice do servera da pošalje aktivacioni link ?
umalo da zaboravim, šta sam hteo da napišem juče kad sam se prijavio na forum
Ja se ovde dopisujem sam sa sobom....
EVIL INSIDE- Broj poruka : 20
Godina : 44
Datum upisa : 27.12.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu